Hiro har nu klarat alla Game Boy-spel (SCN)

Blogg

Efter 14 månader och drygt 500 timmar speltid har nu Hiro gått i mål med Projekt Game Boy, helt otroligt! Det innebär att Andreas ”Hiro” Karlsson nu spelat igenom och klarat alla(!) 136 Game Boy-spel som släpptes i Sverige med den välkända produktkoden SCN, plus några bonusspel. En helt fantastisk insats som under resans gång erbjudit både glädje och tårar. Och givetvis en hel del skratt och numera odödliga citat och emotes. När slutskärmen kom i sista spelet, Super Mario Land, tog det inte lång stund förrän Hiro brast ut i tårar och chatten fylldes med glädjerop, storfmusar och välförtjänta GG.

Det är bara att lyfta på hatten och säga stort grattis hiro! Nu har du allt visat vart skåpet ska stå och skapat ett stycke svensk spelhistoria. GG!

    Hiro kommer nu givetvis fortsätta sina livesändningar så hoppa vidare och håll utkik på hans Twitchkanal och följ han på exempelvis Twitter för senaste nytt.

    I Sverige och Skandinavien har det släppts 136 st Game Boy spel märkta med produktkoden SCN. Europa fick totalt 469 st officiella spel från Nintendo och Bergsala tog hem och sålde betydligt fler spel än 136 st, men dem märktes aldrig med produktkoden SCN.