GamingGrannar hälsade på och dokumenterade Yoshi-samlingen

Blogg

För drygt tre veckor kontaktade Dave från GamingGrannar mig och frågade om jag skulle vara hemma till helgen. Han hade planer på att befinna sig i krokarna runt Borås och svänga förbi för att ha med mig i deras serie Spelsamlaren som de kör på sin YouTube-kanal. Vi har pratat om detta vid tidigare tillfälle när vi sprungit på varandra på mässor och liknande men inte riktigt hittat något bra tillfälle, men nu var det alltså dags. Trots att jag givetvis sa ja på stående fot var det ju ändå inte helt utan att en viss portion nervositet smög sig på, det ska spelgudarna veta.

GamingGrannars serie Spelsamlaren alltså. Skulle jag? Med min Yoshi-samling? Det här var ju serien som någonstans var en av orsakerna till att jag själv började samla tv-spel på riktigt för runt fem år sedan. Nu är man med där själv, och kul var det också. Tidig uppstigning var det värt, men om det skulle framstå som att jag är nyvaken så beror det på att jag är just det också.

Så är ni nyfikna på att kika min Yoshi-samling så finns avsnittet nu publicerat på GamingGrannars YouTube-kanal. Lägger också givetvis in det här nedanför. Vad tyckte ni? Skötte jag mig okej? Har ni frågor kring samlingen? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!