Besökte Nintendo NY och Super Mario

Blogg

Två veckor i USA har nu kommit till ända. Efter Miami och Orlando spenderade jag och sambon de sista dagarna i New York, och där stod en given punkt på vår to-do-list. Nintendos flaggskeppsbutik i USA, Nintendo NY!

Att kliva in i den butiken är ju rena rama julafton för någon som älskar tv-spel och Nintendo i synnerhet. Och den skaran tillhör jag. Två våningar med hyllmeter av kläder och merch, utställningar av olika slag, demotorn för flera konsoler, en jätteskärm för Nintendo Switch och så vidare. Totalt blev det tre besök här!

Som grädde på moset hade vi även lyckats pricka in vistelsen i New York så att det sammanföll med Nintendos releaseturné för Super Mario Odyssey. Så kvällen den 26 oktober var det full rulle på plats och uppvärmning för release dagen efter. Lyckades till och med få ta en bild tillsammans med Super Mario vilket verkligen var ett fint avslut på resan.

    Men, låt mig presentera det hela i bilder. För visst är det roligare? Bildkalas var det, varsågod!

    Det var allt för den här gången. Och jäklar vad kul vi har haft det. Är ni i New York måste ni besöka Nintendo NY, vilken butik!