Yoshi till Nintendo Switch har fått ett namn

Blogg

Det var under förra sommaren som vi för första gången fick höra talas om och se en första snutt från det kommande spelet med Yoshi i huvudrollen. Från början var det sagt att vi skulle få se release redan under 2018 men som bekant blev det uppskjutet, och vi fick inte heller några nyheter under årets E3. Nintendo har dock meddelat att vi kan vänta oss ny information innan årets slut, och den dagen verkar ha kommit tidigare i väntat. Det är ingen dålig information heller, det verkar som att Nintendo verkar ha avslöjat spelets officiella titel. Eller vad säger ni om Yoshi’s Crafted World?

Med största sannolikhet skulle vi fått det här presenterat för oss under den Nintendo Direct som var planerad igår, men som blev uppskjuten på grund av jordbävningen i Hokkaido. För det verkar precis som att Nintendo hade förberett sin hemsida och uppdaterat namnet på Yoshis nya spel, och missade att justera detta när direktsändningen inte blev av.

    Och Yoshi’s Crafted World låter ju absolut inte som en orimlig titel med tanke på den kartongbaserade miljö vi fått se i trailern, och det blir ju också en naturlig och passande uppföljning från Yoshi’s Woolly World som släpptes 2015. Även fast jag länge trodde på Yoshi’s Labo World känns det ändå som en riktigt bra.

    Ingenting bekräftat ännu som sagt, vi får helt enkelt hålla ut lite till och se vad Nintendo berättar i den kommande Nintendo Direct, som dock inte fått ett nytt datum än. Men det här verkar ju lovande om inte annat!

    Vad tror ni om titeln? Visst låter det rimligt? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!