Sonic kommer att justeras efter massiv kritik

Blogg

Trailern till den kommande filmen Sonic the Hedgehog släpptes för tre dagar sedan och möttes snabbt av massiv kritik på grund av hur Sonic porträtterades. Folk har både skrattat och gråtit över hur den blå igelkottens utseende har ändrats till att vara närmast oigenkännlig, något som jag också skrev om häromdagen i samband med trailerns release.

Men nu verkar det som att den här historien tar en vändning till det bättre. Filmens regissör Jeff Fowler har nämligen gåt ut på Twitter och meddelat att de kommer uppdatera Sonics utseende innan det är dags för premiär!

”The message is loud and clear… you aren’t happy with the design & you want changes. It’s going to happen. Everyone at Paramount & Sega are fully committed to making this character the BEST he can be”

Det här var ju ändå fantastiska nyheter i den här soppan. Hoppas nu att Jeff och gänget tar inspiration från alla förslag på nätet på hur man lätt kan förbättra Sonic. Se bara på följande exempel här nedan på folks förslag på hur Sonic porträtteras bättre än nuvarande form.

Vad tror ni om det här? Finns det hopp för Sonic? Var det hela kanske ett PR-trick från början för att få uppmärksamhet?

In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!