Nintendo släpper limiterad Switch á la Pokémon

Blogg

I dag avslöjade Nintendo att de kommer att släppa två stycken riktigt fina specialversioner av Nintendo Switch i samband med releasen av Pokemon: Let’s Go, Pikachu! och Pokemon: Let’s Go, Eevee! Det handlar om en en fullmatad bundle med bland annat specialdesignad konsol och matchande Joy-Cons. Kika in trailern här nedan.

Dessa bundles släpps i en begränsad upplaga 16 november och innehåller:
– En Nintendo Switch dekorerad med Pikachu och Eevee
– Dockningsstation dekorerad med Pikachu och Eevee
– Ett par matchande Joy-Cons
– Förinstallerad version av Pokémon: Let’s Go, Pikachu! eller Pokémon: Let’s Go, Eevee!
– En Poké Ball Plus

    Den här specialutgåva av Nintendo Switch är den första i sitt slag sedan konsolen lanserades i mars förra året. Tidigare har vi endast sett specialversioner av Joy-Cons med olika färgscheman. Konsolen kommer inte kunna köpas separat, så är du ute efter en unik Nintendo Switch och är ett stort Pokémon-fan gäller det att hålla ögonen öppna och slå till när de släpps i butik den 16 november.

    Release är bekräftad i Europa, USA och Japan med en prislapp som är satt till 399.99 USD. Och dessa släpps samtidigt som spelet, 16 november. I paketet ska det tydligen även ingå en 90 dagar prova-på-period av Nintendo Switch Online.

    Vad tycker du om den här utgåvan? Äger du någon Switch sedan tidigare eller blir det ett givet köp nu? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!