Level Up söker deltagare till spelmaraton

Blogg

Nu har lokala spelföreningen Level Up öppnat upp anmälan för årets spelmaraton, som går av stapeln på Hemgården under helgen 11-13 maj. Då det ska liras tv- och datorspel dygnet runt och samlas in pengar till välgörande ändamål. Förra året blev resultatet drygt 23 000 kronor till BRIS. Så om du känner för att göra mer än att bara titta på och istället lira något i livesändning kan du skicka in din anmälan via föreningens anmälningsfomulär som nu är öppet. Så är du extremt duktig (eller dålig för den delen för det kan ju bli riktigt underhållande) på något spel tycker jag absolut du ska fundera på att anmäla dig! Annars är eventet givetvis fritt att besöka på Hemgården eller via Twitch.

Föreningen skriver även följande på Facebook:
– Det som krävs från oss är att du ska kunna ta sig till Hemgården i Borås och vara med live och att du är bekväm med att synas i bild på livestreamen. Sedan är det ju självklart ett plus om du kan mycket om spelet du vill visa upp.

    Level Up är en ideell förening vars syfte är att jobba med Tv-spel som social utveckling. Varje år genomförs ett Tv-spelmaraton i syfte att samla in pengar till välgörande endamål och uppmärksamma dessa organisationer och deras arbete. LAN och Spelkvällar annordnas med jämna mellanrum för våra medlemmar, där kan man träffas, spela, och framför allt umgås med varandra. Följ Level Up på Facebook för mer information.