Insamlingsrekord för Level Up!

Blogg

Level Up tv-spelmaraton är över för den här gången, och vilken succé! Efter nära 57 timmar av spelande dygnet runt lägger nu deltagarna ifrån sig kontrollerna. Och när pengarna har räknats står resultatet klart, det slogs rekord! Insamlingen till BRIS landade på hela 23 600 kronor!

23 600 kronor till BRIS! Det är ju helt otroligt bra!


    Har varit många sköna stunder under årets livestream. Personligen tycker jag att det var kul att se Tillbaka till NES-tiden live med två fantastiska NES-spel som de brände av på sina två timmar, Probotector och Mr. Gimmick. Fick också årets t-shirt levererad av Tobias från showen, som jag givetvis hade på mig och avnjöt de sista stunderna ur livestreamen hemifrån. Sedan har vi också den otroligt underhållande (eller imponerande kanske vi ska säga) avslutningen där Koffa, Johannes och Bruzda med var sitt 20 minuters-pass hoppade loss på mattan med Family Fun Fitness. Vilket avslut!


    Det är så fruktansvärt kul och se att sådana här aktiviteter fungerar, där man på riktigt kombinerar nytta med nöje. Att se så många delta, både på plats och via Twitch. Att folk på en av årets hittills varmaste dagar väljer att kika in på Hemgården och uppleva evenemanget på plats. Allt för en god sak. Tack Koffa, Johannes och Bruzda för att ni gör det här. Och givetvis ska vi även tacka alla som donerat pengar till det här evenemanget, Sveriges gaming community är fantastiskt!