Gästar podcasten Game Over med NXTLVL VR

Blogg

Tidigare i veckan blev jag inbjuden till vår lokalproducerade podcast Game Over som drivs av de två eminenta herrarna Ultrafail och Mabaya. En podcast som jag besökte för första gången tidigare i våras. Nu var det alltså dags igen och nu finns avsnitt 22 ute att lyssna på!

Det här får ni inte missa om ni är nyfikna på att höra ett gäng glada gamers förkovra sig i färska rykten och nyheter från spelvärldens alla hörn. Vi snackar mycket Fortnite, Doom 2, Diablo på Netflix, Two Point Hospital med mera. Dessutom var Kim Strandberg från NXTLVL VR med i studion och presenterade projektet för en VR-arkad i Borås som jag skrev om för ett tag sedan.

Du hittar Game Over Podcast på exempelvis iTunes Podcasts eller på Podcast Borås hemsida. Klicka på önskad banner här nedan för att komma till avsnittet.

    ”Mabaya och Ultrafail får besök utav Kim Strandberg från NXTLVL VR och Linus Petersson från Borås Tidnings Spelblogg. Kim pratar om sin kickstarter om att starta en VR-Arkadhall i Borås och Linus återvänder för andra gången till Game Over och pratar om lite spelnyheter. Allt detta medans Mabaya och Ultrafail pratar om det fantastiska spelet Two Point Hospital.”

    Vad säger du om en VR-arkad i Borås? Var det några nyheter vi missade att ta upp? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!