Dags för nytt kapitel, här är Fortnite Chapter 2

Blogg

Säsong 10 i Fortnite avslutades i söndags och detta innebar också slutet för vad vi nu kan kalla första kapitlet i Fortnites historia. Sedan dess har vi alla befunnit oss i limbo i och med det svarta hål som slukade allt och alla efter söndagens event. Ovissheten var enorm och processen har varit utdragen och påfrestande, men nu är väntan då äntligen över. Fortnites blackout är över. Under förmiddagen gick nämligen uppdateringen ut, och det är dags för ett helt nytt kapitel. Kika in den färska trailern. Här är Fortnite Chapter 2, Season 1.

Det hela rör sig alltså om en stor förändring för det Fortnite vi känner idag. En helt ny karta, massor av nya funktioner, förändrat gränssnitt, nya fordon och så vidare. Mycket nytt som är vattenrelaterat också. Bland annat verkar man nu kunna simma, dyka, åka båt och även fiska. Här nedan ser vi den nya kartan och på Fortnites officiella hemsida finns mer info kring alla nyheter.

    Här är trailern som visar upp en del innehåll från första säsongens battle pass. Här ser vi också ett flertal platser från nya kartan och en hel del andra intressanta nyheter.

    Vad tror ni om Fortnite Chapter 2? Har ni följt senaste tidens blackout? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!