Blixtsnabb lirare krossar magisk gräns i Mario Party 4

Blogg

När det kommer till att mata knapptryckningar på en kontroll snabbare än någon annan finns det nog få som står upp mot amerikanen, med det svenskklingande namnet, Ludwig Ahgren. Ludwig har gjort sig ett namn inom Super Smash de senaste åren, framför allt då som kommentator, men han har också bevisats vara otroligt snabb med kontrollen. Något som han gång på gång visat prov på under hans live streams. Hans senaste uppvisning tar dock rekordet, bokstavligt talat.

I ett mini game i Super Mario Party 4 där det gäller att skapa den längsta dominokedjan av Thwomps kommer den här färdigheten väl till användning. I spelet finns det inbyggt stopp vid 160, som en högsta möjliga gräns, där banan helt enkelt tar slut. Ludwig insåg dock att han var snabb nog att kunna nå över 160 och med hjälp av ett mindre hack kan han alltså spela förbi den gränsen, för att se hur snabb han faktiskt är. För ett tag sedan nådde han förbi den magiska gränsen, och noterade 201 utplacerade Thwomps.

Kika in den imponerande bedriften, och tekniken framför allt, här nedanför.

    Har ni lirat mycket Mario Party? Vad har ni för rekord när det kommer till domino med Thwomps? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!