Yuzo Koshiro återvänder och gör musik till Streets of Rage 4

Blogg

I ett färskt klipp från spelstudion Dotemu får vi följa med behind the scenes för musik och soundtrack till deras kommande spel Streets of Rage 4. Här får vi bland annat veta att mannen bakom musiken till de första spelen kommer att återvända och vara delaktig i projektet, den legendariska kompositören Yuzo Koshiro. Förutom musiken till Streets of Rage ligger Yuzo bland annat bakom musik till såväl Castlevania, Shinobi och Sonic. Dessutom är Yuzo även med och gör en del av musiken till spelet 198x från svenska Hi-Bit Studios med Tobias Bjarneby i spetsen.

Inte nog med att Yuzo Koshiro är på projektet, bara det ger ju spelet extra dignitet, Motohiro Kawashima som var med och gjorde musiken till Streets of Rage 2 och Streets of Rage 3 är också tillbaka. Yoko Shimomura, kvinnan bakom musiken till Street Fighter II och Super Mario RPG, kommer också vara en del av teamet för musiken till Streets of Rage 4. Inget dåligt gäng. Kika in klippet här nedan om ni är nyfikna på att se mer om dessa personer och arbetet bakom Streets of Rage 4.

    I dagsläget har det inte avslöjats vilka konsoler som Streets of Rage 4 kommer släppas till, och inte heller när. Så det är bara att fortsätta hålla utkik om ni är nyfikna på att se mer från spelet. Det enda vi egentligen har fått se är en teaser med gameplay, som ser riktigt lovande ut. Har ni inte sett den innan slänger jag in den här nedanför.

    In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!