Vintern har kommit till Fortnite med säsong 7

Blogg

Kung Bore har flyttat in i Fortnite och tagit med sig snö och kyla som en extra ingrediens i battle royale då vi nu går in i spelets sjunde säsong. Med start i dag har vi alltså ett gäng med nyheter att grotta ner oss i. Allt från uppdaterad karta, nya platser, nya skins, nya emotes, nya fordon och till och med ett helt nytt spelläge. Kika in säsongens färska trailers och nyheter här nedan.

  Battle Pass

  Här nedan kommer en närmare presentation om vad du kommer kunna låsa upp via spelets battle pass den här månaden. 100 levels, mer än 100 rewards. Kostar 950 V-bucks precis som tidigare.

  Fortnite Creative

  Nya spelläget Creative kommer ge spelare tillgång till en helt egen ö där man själv bestämmer helt och hållet. Som ett Minecraft eller Roblox inuti Fortnite. Det här ska bli riktigt skoj att kika närmare på och se vad man kan göra. Spelare med battle pass får tillgång till nya spelläget direkt, och 13 december blir det tillgängligt för alla.

  X-4 Stormwing

  Vi får också ett helt nytt fordon att ta oss fram med. Närmare bestämt X-4 Stormwing, ett flygplan! Do a barrel roll!

  Wraps

  Ge dina vapen och fordon ett nytt utseende med wraps. Du låser upp dessa med battle pass genom att levla upp din tier och sedan kan du använda dessa på fordon och vapen när du spelar.

  Vad tror du om den nya säsongen? Hur mycket Fortnite lirar du? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!