Veckans spelsläpp och tips inför helgen

Blogg

Sommar, sommar, sommar. Vi befinner oss mitt i semestertider och nu nalkas det dessutom helg. Ett ultimat upplägg för att ta sig an lite nya, eller gamla, spel helt enkelt. Sommaren kan ju vara relativt lugn på spelfronten när det kommer till större nysläpp, men något spännande släpps det ju alltid.

I dag fredag släpps exempelvis två omtalade och efterlängtade titlar i och med Wolfenstein: Youngblood och Fire Emblem: Three Houses. Initialt verkar det som Wolfenstein har mottagits med rätt så ljumna recensioner, medans Fire Emblem Three Houses verkar leverera vad som förväntats och lite till. Kika in trailers här nedanför.

    Själv kommer jag vara på resande fot under helgen och har därför laddat min Nintendo Switch med två titlar som jag haft ögonen på länge men aldrig tagit mig an. Så jag kommer ta och lira Moonlighter och/eller Quest Hunter nu i helgen. Sådana här RPG-äventyr får jag aldrig nog av, och båda dessa spel ser ut att bjuda på säregen grafik som tilltalar mig.

    Moonlighter var dessutom nedsatt i Nintendo eShop nu. Antagligen i och med att spelets första DLC, Between Dimensions, nu har släppts till PC. Det är sagt att de ska komma till konsol inom kort, men inget datum är presenterat. Men ännu en bra anledning att ta sig tid att lira helt enkelt. Kika in trailers för de båda här nedan.

    Vad lirar ni i helgen? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!