Välkomna till nya spelrummet!

Blogg

Låt mig bjuda på en bildfest, jag lovar att jag inte ska bli långrandig i text här. För nu är det mesta på plats i det nya spelrummet! Jag och sambon tog det gemensamma beslutet för ett tag sedan att faktiskt byta plats på vårt sovrum och spelrum. Då spelrummet behövde mer utrymme, och sovrummet samtidigt kändes för stort. Det nya spelrummet blev också en kombination med kontor. Sagt och gjort, rumsflytten påbörjades. Och nu i dagarna har vi nått någon form av målgång. Spelrum/kontor har nu större yta, och sovrummet är mindre och behagligare. Win win!

Den ensamma bokhyllan vid namn Billy har fått en kamrat, så nu är de två. Nu till en början finns det en hel del tillfällig utfyllnad i hyllorna. Här finns det äntligen plats för samlingen att växa! Här huserar nu även min Yoshi-samling som var i akut behov av mer yta. Och jag har länge velat göra om den för att kunna lyfta fram spelen på ett bättre sätt. Stringhyllan i all ära, men den här lösningen känns bra mycket bättre. Yoshi förtjänar det bästa.

Här ska det avhandlas många spelkvällar vill jag lova! Möjligen att vi tar och byter ut tv-bänken i framtiden. Här finns ju plats för en bredare möbel, och möjlighet att expandera med fler konsoler. Det tackar man ju inte nej till. Nu fortsätter resan mot nya mål.

Kom gärna med feedback, förslag och idéer! Och framför allt, vad ska rummet ha för namn? Hjälp mig gärna! Följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där >>

IMG_3271 IMG_3262 IMG_3265 IMG_3267 IMG_3270 IMG_3269 IMG_3264 IMG_3266 IMG_3274 IMG_3276 IMG_3277 IMG_3253 IMG_3280 IMG_3281