Välkommen till familjen, Switch

Blogg

I fredags var det då äntligen dags. Vår efterlängtade Nintendo Switch har nu äntligen anslutit sig till familjen. 24 cm lång och 400 g tung. Allt gick fint och alla mår bra.

Jag har ju länge gått och suktat efter att få lira The Legend of Zelda: Breath of the Wild, men utöver det har det inte funnits någon måste-ha-titel för min del. Visst, Bomberman är ju skoj, men inte direkt någon deal breaker. Och Mario Kart 8 Deluxe i all ära, men vi har en Wii U med Mario Kart 8 som fungerar fint. Men, i och med release av Splatoon 2 i fredags kände jag att tiden var inne och det var dags att slå till. Äntligen!

Så nu blir det full fart med Splatoon 2 den kommande tiden. Mestadels i tv-läge till en början då jag inte känner mig helt hemma med att bära med mig denna till synes ömtåliga maskin ut i det vilda, ännu. Men möjligheten att kunna plocka med mig konsolen var man kan tänkas behöva känns så underbart välkommet. Vare sig det handlar om ett annat rum här hemma, eller ute i det vilda. En vanesak helt klart, men tänk vilka äventyr vi kommer vara med om tillsammans. Så väl i spelens som i verklighetens värld. Måste också ta och göra en djupdykning i utbudet av tillbehör, och Nintendos eShop givetvis! Jag kommer ha fullt upp.

    Behöver också era tips nu. Utöver Breath of the Wild, vad får man bara inte missa när det kommer till Switch? Kommentera på Spelbloggens sida på Facebook, jag vill höra alla era tips.

    Och givetvis, vill ni adda mig så är min Friend Code: SW-6838-8125-6497