Unboxing av Nintendo Labo

Blogg

Igår kom då det efterlängtade paketet, precis i tid, med Nintendos nya kartongbaserade pysselprojekt Labo. Jag förhandsbokade båda kiten, Variety Kit och Robot Kit, för att inte riskera att gå miste om något. Så häng med på en unboxing, och mitt första bygge.

De båda kiten redo för uppackning. Frans är med som assistent

Bara förpackningen är ju riktigt charmig

Första anblick på innehållet

Det är en hel del kartong som gömmer sig här i!

Alla delar tydligt markerade

Och så själva mjukvaran i sig, för instruktioner och experimenterande

Dags att börja bygga min första skapelse

Tydliga videoinstruktioner som är lätta att följa

Perforeringen i kartongen är riktigt schysst så det är inga svårigheter att få loss delarna

It’s something

Tack vare Switchens touchskärm är det lätt att snurra och zooma på ritningarna

Tada! Det blev ett fodral till Joy-Con

Känns som att det finns mycket att upptäcka här

Frans ser måttligt imponerad ut av mitt verk

Har en känsla av att man kommer känna sig smått galen med alla dessa grejer på sig

Vidare till Robot Kit!

Ja Frans vi är snart klara, lugn…

En hel del extra accessoarer till Robot Kit jämfört med Variety KIt

Och givetvis kommer Robot Kit med egen mjukvara

Jag kommer utan tvekan sitta mest med Variety Kit skulle jag tro. Är riktigt nyfiken på att bygga ihop pianot först och främst. Nintendo Labo må se barnsligt och tokigt ut vid första anblick, men gillar man pyssel så är jag säker på att man kommer ha många roliga timmar framför sig här. Jag är riktigt taggad på att bygga vidare här nu.