Ubisoft visar upp The Division 2 beta med ny trailer

Blogg

Efter tre år är det äntligen dags. Den 15 mars släpps nämligen uppföljaren till The Division från svenska Massive Entertainment, och vi ska än en gång gå in i rollen som agent i The Strategic Homeland Division och bekanta oss med ett postapokalyptiskt och sargat USA.

Men vissa kommer kunna få en försmak innan dess, då spelets kommer betatestas under en kort period med start torsdag 7 februari och avslut måndag 11 februari. Om man är intresserad av att delta kan man antingen registrera sig på The Divisions hemsida eller förhandsboka spelet.

    Som uppvärmning har Massive och Ubisoft nu släppt en färsk trailer som visar lite vad vi kan vänta oss att möta i Washington och spelets beta, kika in den här nedan. Det kommer exempelvis finnas två huvuduppdrag och fem sidouppdrag tillgängliga, tillgång till spelets Dark Zone och möjlighet att ta hand om och uppgradera ens settlement. Man kommer kunna levla upp en karaktär till max level 7, men mot slutet av betan kommer man även få testa på lite endgame och level 30.

    The Division 2 släpps till PlayStation 4, Xbox One och PC 15 mars.

    Ser ni fram emot The Division 2? Har ni lirat mycket The Division tidigare? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!