Trailern för Retrospelsmässan 2018 är här

Blogg

I snart ett år har vi våndats och väntat. Men snart är dagen äntligen här då Retrospelsmässan är tillbaka och slår upp portarna på bananpiren i Göteborg. Närmare bestämt är det lördag 26 maj som du bör notera i kalendern. Mässan som blivit meckat för alla som älskar tv-spel, och framför allt då retrospel. Shoppingen är ju kanske det man spenderar mest tid på så klart men de senaste åren i och med att mässan har vuxit bjuds det nu även på konserter, föreläsningar, speedruns, pysselhörnor, cosplay och mycket mer.

Nu har årets trailer släppts också som ännu en teaser för att det börjar närma sig, kika in den här nedanför! Mer info hittas lättast på Retrospelsmässan hemsida och/eller Facebook.

Mässan är alltid fylld med roliga aktiviteter och minnesvärda stunder. Som alla spel jag inhandlat här under åren. Eller när jag träffade Charles Martinet, rösten bakom Super Mario. Eller sprang på Heaton i folkmassan. På Retrospelsmässan är allt möjligt.

Jag intervjuade även mässgeneralen själv, Sven Johan Nyström, för ett tag sedan där vi snackade både spel och mässa. Klicka på bilden nedan för att komma till intervjun.