Tävla med Spelbloggen och vinn Super Mario-flingor

Blogg

För något år sedan släppte Nintendo de här charmiga flingorna, Super Mario Cereal, exklusivt i USA. Flingorna smakar marshmallows och har former med inspiration från Super Marios världs. Dessutom fungerar kartongen i sig som en amiibo. Hos mig tog nyfikenheten över så jag tog och beställde ett gäng så att jag kunde provsmaka, och givetvis ställa i hyllan. Nu har jag bara några få oöppnade kvar, och det känns samtidigt som att det är hög tid för en ny tävling här på bloggen.

Så jag tänkte att vi slår två flugor i en smäll här och kör en tävling på Facebook där ni kan vinna en kartong. Jag fick ett rungande ja när jag gjorde en intressekoll häromdagen, trots det faktum att flingornas bäst före-datum passerades i oktober 2018. Men vad gör de när allt kommer omkring, kartongen är ju supersnygg och med tanke på sockermängden är det nog ingen fara om man skulle vilja äta upp dom ändå. Där gör ni precis som ni vill!

    Dags för tävling igen ⭐️ Har en oöppnad kartong med Super Mario-flingor, som bara såldes i USA, som nu kan bli din!…

    Publicerat av Spelbloggen Torsdag 24 januari 2019

    Reglerna är enkla och all info finns på Spelbloggens Facebook, så läs mer och klicka er vidare i inlägget här ovan. Lycka till!