Summer Games Done Quick drog in miljoner till välgörenhet

Blogg

Summer Games Done Quick är över för i år och avslutade med en riktig insamlingsrush då de under eventets sista 24 timmar drog in över 1 miljon dollar i donationer, och slutligen landa på den totala rekordsumman 2,1 miljoner dollar(!) som nu doneras till Läkare Utan Gränser. Det är väldigt mycket pengar det.

Totalt fick vi se 153 spel under livesändningen, de flesta titlar spelades dessutom igenom av världsrekordinnehavarna själva vilket var kul att se. Vi fick se en rejäl blandning mellan retro och modernt vilket resulterade i en bra mix så att det fanns något för alla. Det finns en gedigen tråd på Reddit som summerar alla klipp med tidsstämplar för den som snabbt vill hitta något man missat, och den officiella YouTube-kanalen för Games Done Quick laddar fortfarande upp videoklipp från veckan som gått. Här kommer några guldkorn:

Nästa Games Done Quick kommer att vara Games Done Quick Express som går av stapeln vid TwitchCon 26-28 oktober i San Jose, Kalifornien. Detta minimarathon kommer att stödja de välgörenhetsorganisationer som deltar i TwitchCons Charity Plaza.

Vad gillade du mest från årets SGDQ? In och följ Spelbloggen på Facebook och diskutera där!