SteamWorld Quest får kostnadsfri uppdatering

Blogg

Svenska spelstudion Image & Form har fått upp trycket i maskinerna igen efter sommaren och har presenterat lite nyheter kring deras spelkortbaserade rollspel SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech. I ett nytt avsnitt av deras YouTube-serie The Engine Room, som ni kan se i helhet här nedanför, berättar Julius och Brjánn från studion bland annat att de nu har släppt en kostnadsfri uppdatering till spelet, eller awesome thingy, som de själv benämner den.

Denna awesome thingy innebär bland annat att SteamWorld Quest nu får New Game+ för de som klarat spelet tidigare. Detta innebär att du får möjlighet att spela om storyn men behålla upplåsta kort från din tidigare runda. Utöver detta har det även tillkommit en ny svårighetsgrad kallad Legend Remix som endast är tillgänglig när du kör New Game+. Lär ju innebära en rejäl utmaning. Sedan har det i vanlig ordning fixats med lite buggar och balans i spelet för att finslipa upplevelsen ytterligare. Spelet får nu dessutom stöd för HD RumbleNintendo Switch.

    Denna kostnadsfria uppdatering finns tillgänglig från och med i dag 8 augusti så är du sugen på att fortsätta äventyret SteamWorld Quest ska det bara vara att tanka hem nu. SteamWorld Quest finns i dagsläget digitalt till PC och Nintendo Switch. Det är på väg till fler konsoler och en fysisk utgåva till Nintendo Switch kommer till hösten.

    In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!