Spela Diablo III i en hemsökt prästgård

Blogg

Blizzard Entertainment söker en erfaren Diablo III-spelare som är sugen på en lite annorlunda utmaning. Utöver gedigen bekantskap med Sanctuary ska det nog också nämnas att nerver av stål, och ett extra par underbyxor, är meriterande…

Nu kan du uppleva Diablo III på ett skrämmande unikt sätt. Helt ensam… i Jämtlands djupa skogar… i en hemsökt gammal prästgård. Om du är ett inbitet fan av Diablo III så har du nu möjligheten att spendera en natt i Borgvattnets prästgård, ett av Sveriges mest hemsökta hus. Där får du spela den nya hjälten Necromancer samtidigt som du live-streamar ditt äventyr på Twitch.

Alla som ansöker till äventyret förväntas vara erfarna Diablo-spelare, bekväma att hålla i en livestream samt vara fysiskt och mentalt förberedda för The Haunted Experience. Spelandet sker på en PC och minimum ålder på deltagare är 18 år.  Notera att The Haunted Experience inte är för lättskrämda. Bara de modigaste personerna kan svara på Necromancerns kall. 

    Eventet i fråga kommer gå av stapeln 31 augusti. Ansökningsperioden stänger 30 juli. Så är du sugen på att att ansöka får du klicka dig vidare till deras kampanjsida www.hauntedexperience.eu där du också hittar lite mer info om det hela. Varken min munk Rafiki eller demon hunter Bellatrix känns redo för en sådan utmaning. Inte mina nerver heller för den delen.

    Necromaner-BC2016

    Alla utgifter så som resekostnader, mat och boende kommer betalas av Blizzard. Om du blir utvald för upplevelsen behöver du vara tillgänglig den 31 augusti och ha möjlighet att kunna resa dit, du behöver också kunna uppvisa att du är fysisk och mentalt stabil för aktiviteten innan den äger rum. Det utgår ingen ersättning för aktiviteten. Jag kommer stanna hemma och följa spektaklet via livesändningen, var så säker.