Speedrunner klarar Untitled Goose Game under fyra minuter

Blogg

Det otroligt charmiga Untitled Goose Games släpptes så sent som i fredags och har sannerligen tagit sin plats i rampljuset under helgen. Spelet bygger på en simpel men genialisk spelidé där du helt enkelt tar rollen som gås, och ditt uppdrag är att jäklas med folk på ett eller annat sätt. Så inga långa kampanjer och djupgående historier med karaktärsutveckling här inte. Trots sin enkelhet är det hela riktigt underhållande. Spelet är också relativt kort så det tar inte lång tid att ta sig igenom, men någon ska ju alltid vara värst.

Givetvis har folk genast tagit sig an utmaningen att jäklas snabbast möjligt och klara Untitled Goose Games så fort det bara går, och rekordtiden har är nu nere på under fyra minuter. Det är streamern Seij som under gårdagen laddade upp sin genomspelning där han klockar in på 3 minuter och 46 sekunder. En tid som i skrivande stund är erkänt som världsrekord. Seij lyckades med denna otroliga tid genom att utnyttja en glitch där han kunde ta sig förbi barriärer och nå områden snabbare än vad som är menat.

Untitled Goose Game finns till PC och Nintendo Switch. Här nedan kan se ni se när Seij, som spelar på PC, sätter den imponerande rekordtiden.

    Har ni testat Untitled Goose Game än? Hur snabbt tror ni att ni hade klarat det? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!