Snoop Dogg får spelleverans av Spyro-drönare

Blogg

Det kommande Spyro Reignited Trilogy släpps nu på tisdag 13 november till PlayStation 4 och Xbox One och är som man hör på namnet en samling bestående av den klassiska speltrilogin i ny upphottad (pun intended) version. Spyro gjorde succé på PlayStation än gång tiden med över 20 miljoner sålda spel och nu är det alltså dags att åter bekanta sig med den lila eldsprutande draken. Många fans väntar ivrigt på release, men Snoop Dogg twittrade ut att han hemskt gärna ville ha spelet snabbast möjligt och en riktigt ambitiös PR-kampanj rullade igång.

En drönare i form av Spyro kommer nu flyga från New York till Los Angeles för att leverera spelet till rapparen. Det är ett imponerande litet bygge, som till och med sprutar eld, som nu tar sig över landet. Man kan följa hela äventyret på Twitter under #SpyroToSnoop där man kan se Spyro bland annat besöka platser med inspiration från spelen.

Det här faller ju helt klart i kategorin för udda reklamkampanjer, men visst är det ambitiöst! Kul med lite annorlunda upplägg än vad man är van att se. Här nedan kommer några exempel vad Spyro hittat på hittills under sin resa.

Har du spelat Spyro tidigare? Kommer du köpa Spyro Reignited Trilogy när det släpps nästa vecka? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!