Se första trailern för Star Wars Jedi: Fallen Order

Blogg

Star Wars-nyheterna duggar tätt här i dagarna i och med Star Wars Celebration i Chicago. Utöver en första trailer för den avslutande filmen fick vi oss nu under kvällen, precis som utlovat, även en första titt på nästa storspel i serien, Star Wars Jedi: Fallen Order.

Här följer vi en padawan vid namn Cal Kestis, en av de sista överlevande medlemmarna av jediordern efter massakern i och med order 66 som vi fick se i episod III. Vi fick även bekräftat att det inte handlar om någon multiplayerupplevelse, här är det solo som gäller.

Star Wars Jedi: Fallen Order släpps till PC, PlayStation 4 och Xbox One den 11 novemberKika in den första trailern för spelet här nedan.

    Utvecklarna Respawn och utgivarna EA delade även med sig av ett uttalande på Twitter som jag tror lugnar många förväntansfulla fans där ute, mig inkluderat. Inga mikrotransaktioner. Inga loot boxes. Och inga planer på att implementera det i framtiden för den delen heller. Härligt!

    Vad tror ni om Star Wars Jedi: Faller Order? Blev ni taggade på trailern? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!