Se första trailern för Borderlands 3

Blogg

Så fick vi då äntligen det hela bekräftat, det blir ett Borderlands 3! Det var ju kanske inte någon direkt överraskning när Gearbox väl äntrade scenen under spelmässan PAX East, men kul att äntligen få se att det blir av. Kika in den första trailern här under. Vi fick tyvärr inte höra något om releasedatum ännu, men de har utlovat att lämna mer information gällande Borderlands 3 redan nästa vecka, onsdag 3 april.

Utöver den stora nyheten bjöd Gearbox också på en hel del annat smått och gott, 2019 ska tydligen bli the year of Borderlands så vi kommer även få se en del gamla titlar få nytt liv och kärlek. En remaster av Borderlands: Game of the Year Edition kommer att släppas till PC, PlayStation 4 och Xbox One redan 3 april. Utöver det kommer det släppas en kostnadsfri uppdatering till Borderlands: The Handsome Collection (som innehåller Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel) vilket ger stöd för 4K och HDR på konsol. Samma behandling kommer också till respektive spel på PC. Kika in trailers här nedan för de uppdaterade titlarna.

    Så ja, visst verkar det bli Borderlands år! Trailern för nya Borderlands 3 ser ju verkligen lovande ut och det är kul att se att Gearbox fortsätter på sitt vinnande koncept. Den säregna grafiska stilen och maxade innehållet. Synd att vi inte fick mer info dock, men det lär ju komma inom kort som sagt.

    Vad säger ni om Borderlands 3? Och de nygamla versionerna? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!