Se 13 minuter gameplay från Star Wars Jedi: Fallen Order

Blogg

Årets spelvecka är här i och med att E3 nu äntligen drar igång. Först ut att presentera både smått och gott var EA som under kvällen brände av sin livesändning EA Play, där vi fick se vad de har i sin pipeline för framtiden. Kvällens guldkorn blev givetvis en färsk trailer från kommande Star Wars Jedi: Fallen Order där vi nu fick se gameplay för första gången, och en bra portion också!

Så är du nyfiken på att se hur det hela ser ut och inte kan med att vänta till release kan du kika in 15 minuter gameplay här nedan, där vi följer huvudkaraktären Cal Kestis på planeten Kashyyyk. Kan utlova såväl imponerade moves med lasersvärd och riktigt snygga miljöer. Gott om ögongodis här.

    Star Wars Jedi: Fallen Order utspelar sig efter att order 66 initierats, den ödesdigra order som innebar utplånandet av alla jedis, något som vi känner igen från filmens värld i och med Star Wars Episode III. Exakt var i tidslinjen vi kommer befinna oss är inte helt avslöjat, men det är ändå före händelserna i Rogue One för att fortsatt förhålla oss till filmerna. I trailern får vi exempelvis se en bekant karaktär från just Rogue One i och med Saw Gerrera som ser ut att vara med på ett hörn här.

    Och som EA berättat tidigare, Star Wars Jedi: Fallen Order släpps 15 november till PlayStation 4, Xbox One samt PC.