Sammanfattning av Ubisoft på E3

Blogg

När Ubisoft tar scenen får man vara beredd på det mesta. Det blir ofta stoj och skoj och högt tempo. Så även denna gång! Just Dance 2019 presenterades direkt med pompa och ståt, och ett grandiost dansnummer som innehöll allt från tromboner till pandor. Och så var det igång och rullade vidare. Sammantaget tyckte jag Ubisoft bjöd på en härlig presskonferens, även fast de inte presenterade någon direkt supernyhet.

Vi fick se flera roliga gäster som anslöt sig under presskonferensen också. Joseph Gordon-Levitt och hans företag Hitrecord kommer exempelvis vara inblandade i utvecklingen av Beyond Good & Evil 2Elijah Wood dök upp och presenterade VR-spelet Transference. Men roligaste av allt, i min bok, var att vi fick se en favorit i repris då Nintendos egen Shigeru Miyamoto dök upp på Ubisofts scen även i år! Men inte för Mario + Rabbids den här gången (även fast det presenterades nytt innehåll i den serien också) utan för nyheten om att självaste Fox McCloud från Star Fox kommer dyka upp i Starlink: Battle for Atlas som släpps senare i år, 16 oktober för att vara exakt.

Utöver detta fick vi egentligen se det man kunde väntat sig på förhand, som Assassin’s Creed: Odyssey, The Crew 2, The Division 2 och Skull & Bones. Kika in kavalkaden av trailers här nedan.

Vad tyckte du? Vad ser du mest fram emot? In och följ Spelbloggen på Facebook och diskutera där.