Sammanfattning av Playstation på E3

Blogg

Under natten körde Sony sin presskonferens under E3 där kommande titlar till Playstation stod i centrum. Mer specifikt la de extra krut på fyra titlar, nämligen The Last of Us Part II, Death Stranding, Spider-Man och Ghost of Tsushima.

The Last of Us Part II ser riktigt, riktigt bra ut och Ellie ser ut att vuxit upp till en stark och intressant karaktär som verkligen förtjänar att stå i centrum. Det ser ut att bli ett mörkt, och känslofyllt, äventyr. Vi blev rikligt bortskämda här också då vi fick vi se en hel del gameplay! Vi fick inte höra något om releasedatum, men någon gång under 2019 är nog ingen dålig gissning.

Och precis som tidigare år fick vi även den här gången se mer av Hideo Kojimas mystiska spel Death Stranding, en riktigt lång trailer den här gången också som till och med visar lite gameplay. Det förekommer ju fortfarande en hel del frågetecken kring den här titeln, men kul att äntligen få se lite mer innehåll. Men vi fick inget releasedatum.

Sedan fick vi se äntligen se Capcom berätta mer om deras remake av klassiska Resident Evil 2 som de presenterade redan 2015. Ser ut att kunna bli riktigt bra! Och release är satt till januari 2019.

Sedan fick vi se en rad sköna trailers, kika in några guldkorn här nedan.

Vad tyckte du? Vad ser du mest fram emot? In och följ Spelbloggen på Facebook och diskutera där.