Revansch! släpper ny blu-ray

Blogg

Radiotystnaden må han känts evig, men nu är Björn och Victor tillbaka för att sluta cirkeln. Efter avslutningen av säsong fyra under hösten 2016 och släppet av säsong tre på blu-ray under våren 2017 har det varit tyst från grabbarna från Revansch. Men nu är det dags för the grand finale i och med att säsong fyra kommer på blu-ray!

Se extraavsnittet som publicerades på deras YouTube-kanal här under för en närmare presentation.

    Försäljningen kommer  ha premiär på Retrospelsmässan i Göteborg 26 maj. Så vill du vara säker på att lägga vantarna på ett fysiskt exemplar av denna fenomenala serie bör du absolut se till att vara där.

    Precis som tidigare kommer säsongen paketeras i fodral med en sleeve i kartong, givetvis innehållande en manual med en närmare beskrivning av alla avsnitt. På den här fronten har undertecknad med ett finger i spelet då jag bistår grabbarna med layout av dessa delar, vilket har varit en stor ära. Tillsammans med Tobias Mattssons makalösa illustrationer blir det hela en kaslasfin produkt. Björn och Victor förtjänar verkligen all cred för den tid och kärlek dom investerat i deras serie Revansch! genom åren.

    Men det är ju givetvis med en liten tår i ögat som man nu ser slutet på denna resa i och med att alla säsonger nu snart har fått sitt släpp på blu-ray. Men samtidigt, ett fantastiskt avslut.

    Så varför inte ladda upp med att se några av de äldre avsnitten? Då är det bara att hoppa över till Revansch! på YouTube