Pokémon har stora nyheter att avslöja i morgon

Blogg

I morgon onsdag 27 februari kommer Nintendo och Pokémon hålla låda via en livesändning där de lovar att bjuda på lite nyheter. De slår verkligen på stora trumman och de verkar ju som att de har något riktigt intressant att avslöja.

I denna tweet som lades upp för några timmar sedan är de försiktiga med ledtrådarna. Men den som kan sin Pokémon kanske reagerar på att det ändå är just tre bollar som ligger där. Kan det symbolisera tre nya starters? Är det nästa generations spel som äntligen ska visas upp?

Vi fick information redan under E3 2017 att de jobbades på ett nytt core RPG Pokémon som kommer att släppas till Nintendo Switch, och rent tidsmässigt borde verkligen generation åtta vara på gång.

Livesändningen drar igång kl. 15.00 svensk tid och kommer enligt uppgift vara drygt sju minuter lång. Datumet är också noga utvalt då 27 februari officiellt är Pokémon Day, då det var datumet som första generationens spel släpptes i Japan.

Vad tror ni att vi kommer få se? Kommer ni kika på livesändningen? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!