Pokémon Center öppnar popup i London till hösten

Blogg

Pokémon Company har nu bekräftat att Europa inom kort kommer få sitt första Pokémon Center, som slår upp portarna i London den 18 oktober. Dessa center som hittills funnits framför allt i Japan är helt enkelt officiella butiker för den omtyckta serien där man bland annat hittar unik merchandise som inte finns någon annanstans.

Den nya butiken kommer ligga i shoppinggallerian Westfield vid Shepherd’s Bush i London och kommer erbjuda ett stort utbud av Pokémon-produkter. Men är du nyfiken att sticka till London för att shoppa Pokémon gäller det att inte vänta för länge. Butiken kommer nämligen bara vara öppen under en begränsad period, från 18 oktober till och med 15 november. Alldeles lagom till releasen för Pokémon Sword och Pokémon Shield helt enkelt.

    Att det blir just London förklaras genom att man vill hylla Storbritannien för att ha bidragit med inspiration till skapandet av designen och känslan hos den helt nya regionen Galar som spelarna kommer att få utforska i Pokémon Sword och Pokémon Shield.

    Kul att vi här i Europa äntligen får ett Pokémon Center ändå. Tråkigt bara att det är högst tillfälligt. Men vi får väl se, om det blir riktigt populärt kanske Pokémon Company överväger ett mer bestående Pokémon Center.

    In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!