Pappas Pärlor kommer till Borås

Blogg

Pappar Pärlor presenterar pixelperfektion i pärlform genom sina tavlor, installationer och kreativa pärlkreationer. Och den 8 september besöker han Borås, som en del av street art-festivalen No Limit Borås som går av stapeln 3-10 september. Pixel art-konstnären Pappas Pärlor, eller Johan Karlgren som han egentligen heter, kommer då att besöka Textile Fashion Center med en form av workshop/pop up. Där det bland annat kommer finnas möjlighet att pärla sina alldeles egna konstverk. Och när jag frågade Johan Karlgren själv om vad vi kommer bjudas på när han kommer hit, svarade han:

– Kort och gott, en stor portion lekhumör!

Har du inte träffat Pappar Pärlor tidigare så är det här en ypperlig möjlighet du bara inte får missa. Jag har sprungit på Johan på flera mässor under årens gång, och så sent som för någon månad sen svängde han genom Borås för att personligen leverera en tavla som jag beställt. Utöver att han bemästrar pärltekniker som ingen annan är han också en otroligt trevlig herre! Hans kreativa mastermind verkar inte veta några gränser, kika in hans Instagram för att se vad han håller på med under dagarna.

    Promenera dit, pärla, inspireras och få en närmare inblick i denna intressanta konstform. Fram med kalendern och pränta ner: Textile Fashion Center, Fredag 8 september, kl. 12.00 – 16.00. Jag kommer vara där. Kommer du?