Över 10 nya spel kommer visas på The Game Awards

Blogg

Nu är det bara en vecka kvar till det att The Game Awards går av stapeln, där spel ska prisas i över 20 kategorier och däribland den prestigefyllda titeln Game of the Year. Arrangörerna har nu börjat dela med sig av lite hints om vad vi kan vänta oss, bland annat att liveorkestern kommer återvända till årets gala. Men galans host, Geoff Keighley, delade också med sig av väldigt intressant information gällande avslöjandet av nya spel.

Sedan tidigare brukar det alltid var med någon form av spelnyhet i samband med The Game Awards, men enligt en färsk tweet från Geoff Keighley kommer vi i år få se över 10 nya spel avslöjas på galan. Det är bara att tacka och ta emot, och hoppas på några riktigt trevliga nyheter.

Geoff Keighley la för övrigt upp en bild för ett tag sedan där man ser honom tillsammans med Nintendos of Americas boss Reggie Fils-Aimé, med den korta bildtexten ”See you in December!”. Och den som kan sitt Nintendo ser antagligen något bekant på Reggies t-shirt kika fram där under kavajen. Är det en hint om att vi kanske kommer få se mer av Metroid Prime 4, som vi vet är på gång, eller är det kanske bara en snygg t-shirt enligt Reggie? Om en vecka har vi svaret.

The Game Awards går av stapeln 7 december kl 02.30 svensk tid. Så se till att vara utvilad om du har tänkt stanna uppe och titta. Har du ännu inte röstat har du fortfarande möjlighet att göra det på The Game Awards hemsida.

Vilka spel hoppas du få höra mer om? Har du någon titel du drömmer om? Har du röstat i The Game Awards? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!