Nya spel avslöjade till SEGA Mega Drive Mini

Blogg

Tidigare i vår presenterade SEGA ett releasedatum för Mega Drive Mini och då fick vi reda på att mini-konsolen når hyllorna nu i höst den 19 september. Då fick vi också en försmak på de totalt 40 spel som kommer ingå i konsolen med titlar som Sonic the Hedgehog, Ecco the Dolphin, Castlevania: Bloodlines, Space Harrier 2, Shining Force, Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine, ToeJam & Earl, Comix Zone, Altered Beast och Gunstar Heroes. Nu har SEGA presenterat nästa omgång med spel och det börjar verkligen likna något nu alltså! De 10 nya titlarna är:

– Mega Man: The Wily Wars
– Street Fighter II’: Special Champion Edition
– Ghouls ’n Ghosts
– Alex Kidd in the Enchanted Castle
– The Story of Thor/Beyond Oasis
– Golden Axe
– Phantasy Star IV
– Sonic the Hedgehog Spinball
– Vectorman
– Wonder Boy in Monster World

Kul att se titlar som Wonder Boy, Alex Kidd och Ghouls ’n Ghosts. Något annat hade ju varit otänkbart egentligen. Till och med lite Mega Man fick dom med, den är inte tråkig! Nu återstår det att de vilka de 10 sista spelen blir, och det får vi reda på någon gång i juni.

    Här nedan följer de 30 spel som vi nu vet kommer finnas på SEGA Mega Drive Mini.

    SEGA Mega Drive släpps alltså 19 september och det svenska priset kommer landa på någonstans runt 900 kronor. Håll utkik på den officiella hemsidan för SEGA Mega Drive Mini.

    Vad tycker ni om de nyligen avslöjade titlarna? Kommer ni köpa en Mega Drive Mini? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!