Nu kommer jultröja á la Fortnite

Blogg

Ja jag vet att hösten precis har gjort entré men det dröjer faktiskt inte länge innan vintern är här, och då gäller det att vara redo. Ni som känner mig har kanske sett min samling med jultröjor som jag bär under december månad fram till jul. En ny för varje arbetsdag, totalt 21 stycken är jag uppe i nu. Jag hade egentligen inte någon tanke på att expandera den samlingen ytterligare, men sedan kom Merchoid och visade årets nyheter så nu kan jag inte låta bli att köpa en, eller kanske två.

För nu kommer det jultröjor inspirerade av Fortnite. En riktigt farlig kombination!

    Fyra varianter finns det att välja mellan, men det är ju egentligen bara två av dom som andas julkänsla om man ska vara ärlig. Prislappen kommer landa på drygt 500 kronor och tröjorna släpps till försäljning i november. Här gäller det nog att förhandsboka för säkerhets skull om man vill vara .

    Så känner du någon som älskar Fortnite och sköna jultröjor så är ju den här kombinationen den perfekta gåvan inför jul! Eller varför inte som gåva till dig själv? Jag tänkte skriva julklapp först men sådana här tröjor vill man ju ändå bära innan julen är över. Tills dess är det bara att öva in dina moves så att de sitter inför dansen kring julgranen. Kryddar du kanske till det med en floss eller hype i år?

    Vad säger du om dessa? Blir det ett köp? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!