Nintendo släpper VR-stöd till Super Mario Odyssey och Breath of the Wild

Blogg

Med en vecka kvar till release av deras experimentella VR-kit á la Labo har Nintendo nu visat upp en riktigt intressant uppdatering som kommer att släppas i slutet av månaden. Eller ja, två intressanta uppdateringar till och med. Det rör sig nämligen om extra innehåll till Super Mario Odyssey och The Legend of Zelda: Breath of the Wild som kommer ge spelen inslag av VR.

Till Super Mario Odyssey kommer det att läggas till tre nya miniuppdrag där du ska samla musiknoter och mynt i Cap Kingdom, Seaside Kingdom och Luncheon Kingdom. Till Breath of the Wild kommer det läggas till ett nytt alternativ i menyn för att aktivera ett VR-läge som gör att du kan uppleva Links äventyr genom VR-glasögonen.

    Det här blir man ju bra nyfiken på att testa alltså. Framför allt då Breath of the Wild och kunna uppleva Hyrules magiska värld genom ett par VR-glasögon. Ska bli intressant och se hur den upplevelsen står sig.

    Vad tror ni om det här uppdateringarna? Kommer ni köpa Nintendo Labo VR-kit? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!