Moon Theme från DuckTales till NES har nu fått text

Blogg

1989 släpptes DuckTales till NES som har gått och blivit en av de mest ikoniska titlarna på konsolen. Och det finns en specifik melodi i spelet som fortfarande anses vara en av de allra bästa låtarna från NES-tiden, nämligen soundtracket till månbanan, Moon Theme. Nu, efter alla dessa år, har Disney bestämt sig för att återuppliva detta klassiska stycke och samtidigt ge de lite äldre fansen en nostalgikick. För i det senaste avsnittet av den nya animerade tv-serien DuckTales dyker nämligen låten upp, och för första gången någonsin nu med text! Kika in klippet från Disneys YouTube här nedan, och förbered er på en riktigt vacker nostalgitripp.

”In order to get out of a mess, Della Duck sings the lullaby she used to sing to Huey, Dewey, and Louie! ”The Moon Theme” lullaby is performed by Paget Brewster and written by Jake Kaufman, Mark Mueller and John Smith.”

Och för den som behöver fräscha upp minnet lite extra kommer originalversionen från NES-spelet här nedan. Magisk melodi som verkligen väcker minnen.

Vad tycker ni om den uppdaterade versionen? Har ni lirat mycket DuckTales på NES? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!