Mina första highlights i Fortnite

Blogg

Min första tid i Fortnite har varit en riktig berg- och dalbana där resultaten varierat mellan omedelbar och direkt förnedring till matchavgörande prickskytte som inneburit seger. Jag och sambon har nästan uteslutande lirat spelläget Duo där 100 spelare i lag om två ställs mot varandra, och vi har kommit in i ett bra flow nu där vi det senaste oftast lyckas ligga i topp och även ta hem segern. Sambon hon lirar på vår Xbox One, och jag på Nintendo Switch. Fantastiskt bra funktion det här med crossplay.

Och inspelningsfunktionen på Nintendo Switch där man kan spara ner klipp på 30 sekunder gav mig möjlighet att snabbt klippa ihop en liten samling med highlights. Min allra första highlight reel! Vi har lite klipp från vår Xbox sparade också men dom tar vi en annan gång. Så är du nyfiken att se lite av mitt gameplay av Fortnite på Nintendo Switch, varsågod:

Bjuder också på en bonusbild. Jag sprang på en gammal bekant under en match igår, gamle gode Jazz Jackrabbit! Kalla det easter egg eller cameo, sjukt oväntat hursomhelst. Här snackar vi nostalgi!

Får min första hightlight reel godkänt? Lirar du Fortnite själv? Följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där.