LEGO Speed Champions ute nu till Forza Horizon 4

Blogg

En av de absolut största överraskningarna på E3, efter Keanu Reeves då, måste ändå varit när det avslöjades att LEGO kommer till Forza Horizon 4. I form av ett DLC med namnet LEGO Speed Champions får man alltså tillgång till en helt ny värld kallad LEGO Valley, där allt är uppbyggt av de familjära klossarna. Givetvis får man även tillgång till att ratta ett antal kända bilar, uppbyggda av LEGO, som exempelvis McLaren Senna och Ferrari F40. Till detta kommer ett antal nya utmaningar och tävlingar och du får även bygga upp ditt eget hus i LEGO.

Barnet inom mig blev ju givetvis barnsligt förtjust i tanken, så det här var ju ett givet köp. Just kombinationen av LEGO och de i övrigt realistiska miljöerna i Forza Horizon 4 skapar en riktigt skön kontrast. LEGO Speed Champions släpptes till Forza Horizon 4 igår 13 juni så är du sugen på att testa själv går det alltså att köpa och tanka hem redan nu. Prislappen ligger på 199 kronor. Har du Game Pass kostar tillägget 179 kronor.

    Bjuder på ett bonusklipp här nedan från när jag spelade under gårdagen, och till slut lyckats samla ihop de antal bitar som krävdes för att bygga ihop en Ferrari F40. Kika in det här, oemotståndligt om jag får säga det själv. Och barnsligt roligt.

    Vad kommer lira i helgen?

    In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!