Insamlingsrekord för Summer Games Done Quick 2019

Blogg

Under morgonen gick årets maratonsändning av Summer Games Done Quick i mål och det gjorde den verkligen med flaggan i topp. Efter en hel veckas livesändning av både gamla och nya spel landade den totala insamlingen på över tre miljoner dollar! Mer specifikt $3,005,113. Pengar som nu kommer gå till välgörande ändamål då dessa doneras till Läkare utan gränser.

Det här är första gången någonsin som ett Games Done Quick har dragit in över tre miljoner dollar i donationer. Tidigare rekordet låg på 2,4 miljoner dollar och sattes under Awesome Games Done Quick i början på året. Förra årets Summer Games Done Quick drog in 2,1 miljoner dollar. I år samlade man alltså in nästan en miljon dollar mer än förra året. Det är väldigt mycket pengar det.

Se det historiska ögonblicket nedan då man nådde den magiska gränsen på 3 miljoner dollar

    På Reddit finns en kanonbra tråd där det har samlats länkar och tidsangivelser till sändningen om man är ute efter att se något specifikt spel såhär i efterhand. Så vill du se speedrun av DuckTales 2, Breath of the Wild eller kanske segmentet med TASBot hittar du det lätt i listan där.

    In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!