I dag släpps Yoshi's Crafted World, vad spelar ni i helgen?

Blogg

Då var det äntligen fredag igen, och just i dag är det allt en lite trevligare fredag än vanligt. Fredagar har ju en tendens att innebära spelsläpp, och i dag släpps äntligen Yoshi’s Crafted World till Nintendo Switch. Jag har gjort plats i så väl samlingen som i helgens schema för att kunna ta mig an det här nya äventyret. Demot som funnits tillgängligt kändes riktigt lovande så det ska bli kul att sätta tänderna i den kompletta upplevelsen nu. Har fått rapport hemifrån att det ligger ett paket och väntar också så ingen fara med den saken.

Nintendo släppte även en färsk lanseringstrailer dagen till ära, kika in den här under.

    Ibland är spel som Yoshi’s Crafted World precis vad man behöver. Enkla plattformare som man bara kan avnjuta utan att behöva slita sitt hår eller bemästra med genomtänkta taktiker. Det är färgglatt och trevligt bara.

    Sedan kommer det garanterat bli några timmat med The Division 2 också. Det kan man ju inte släppa. Där har vi ett viktigt jobb att genomföra. Washington sover aldrig, även fast Nintendo släpper ett nytt Yoshi-spel.

    Vad spelar ni i helgen? Blir det Yoshi’s Crafted World för er också? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!