I dag firar vi Marios dag, MAR10 DAY!

Blogg

I dag är det alltså 10 mars, eller March 10 för den som föredrar det upplägget på datum. Och March 10 innebär då alltså MAR10 DAY, Super Marios officiella högtidsdag som är väl värd att fira.

Nintendo själva firar det hela genom att erbjuda lite rabatt på bundles med Nintendo Switch och utvalda Super Mario-spel, samt rabatter på utvalda titlar i Nintendo eShop i USA. Exempelvis Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, Super Mario Party, New Super Mario Bros. U Deluxe samt Mario Tennis Aces. Här i Europa verkar det istället som att man får dubbla Nintendo Gold Points vid köp. Sedan kan man alltid besöka Nintendos officiella hemsida för Super Mario för senaste nytt och mer info kring den glade rörmokaren.

Jag saknar dock Google Maps easter egg från förra året då man kunde välja Super Mario i en kart som fordon när man använde vägbeskrivning. Det verkar inte ha återkommit i år tyvärr. Själv firade jag med en extra stor skål Super Mario-flingor förra året, men dessa har nu passerat bäst före-datum så i år blir det inte några flingor heller. Hm, får bli att införskaffa och lira något nytt spel istället dagen till ära.

Hur firar ni MAR10 DAY? Några speciella planer? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!