Hyrule Castle från Breath of the Wild återskapat i Minecraft

Blogg

Det finns gott om exempel på imponerande byggen i Minecraft som folk lagt ner otal timmar och åter timmar på att färdigställa. Det ena mer fascinerande än det andra. Här har vi en färsk skapelse som är svår att inte bli imponerad av.

Ett gäng på 13 personer som går under namnet Team Kyo har spenderat drygt två månader på att återskapa Hyrule Castle från The Legend of Zelda: Breath of the Wild inne i Minecraft. Så som slottet ser ut i all sin prakt utan att vara belägrat av Ganon ska tilläggas. Ingen rosa och osande calamity här inte. Slottet är noga återskapat både när det kommer till exteriör och interiör med imponerande detaljer och fullt möblerade rum. Kika in bygget här nedan.

    Nintendo själva har lyft fram det imponerade bygget på så väl sin hemsida som i sociala kanaler, det kan man ju verkligen se som ett godkännande och gott betyg. Zelda själv hade antagligen också gett bygget tumme upp.

    Vad ger du bygget för betyg? Har ni byggt något stort i Minecraft någon gång? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!