Höga betyg för Super Smash Bros. Ultimate

Blogg

Senaste installationen i Nintendos omåttligt populära fighthingserie, Super Smash Bros. Ultimate, har varit efterlängtat och därmed byggt upp en hype redan långt innan release. Nintendo själva valde exempelvis att använda den mesta av tiden på årets E3 för att prata om just Super Smash Bros. Ultimate, och senaste veckorna har det varit svårt att missa att spelets release närmade sig. I fredags var det då dags och Super Smash Bros. Ultimate finns nu att lira på Nintendo Switch.

Och spelet har verkligen gått hem hos så väl recensenter som spelare. På Metacritic talar siffrorna sitt tydliga språk där betyget i skrivande stund ligger på 93 av 100, IGN gav spelet 9,4 av 10 poäng och NintendoLife och svenska GameReactor har båda gett spelet högsta betyg. Ingen dålig release alltså! Kul att se att Nintendo lyckas klämma in ett riktigt storspel innan årets slut också som följer upp efter tidigare succéer som Super Mario Odyssey och The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

    Har du ännu inte köpt Super Smash Bros. Ultimate men kanske är nyfiken på det kan jag rekommendera att kika in klippet nedan från Nintendo Minute där man får ta del av en hel del gameplay och intressant snack om spelet.

    Har du spelat mycket Super Smash Bros. Ultimate i helgen? Har du ännu inte köpt det? Kommer du inte köpa det alls? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!