Hipp hipp hurra, ett år äldre i dag!

Blogg

Ja då var man ett år äldre då alltså. Eller en level högre än tidigare, det känns bättre att se det så. Level 27 låter ju trevligare än 27 år gammal, så det kör vi på tycker jag. Igår fyllde jag i alla fall år och givetvis var det inte utan en spelrelaterad inramning på det hela. Det blev en lugn tillställning här hemma med gott att äta och dricka, tillsammans med presenter och överraskningar.

Och givetvis blev det även några timmar Fortnite under dagen. Vi har ett riktigt bra squad på gång nu, och med en ny och fräsch Discord på det för röstchatt blir det lätt några underhållande timmar.

    Min kära sambo överraskade mig exempelvis med ett par riktigt retrofräsiga sommartofflor som kommer göra succé på beachen. Fick även ett gäng strumpor med Nintendo-tema. Ej för att användas ihop dock. Någon måtta får det vara.

    Själv hade jag beställt en av årets tuffaste prylar som kom fram lagom till min födelsedag passande nog. Checka in den här skönheten, en radiostyrd Yoshi-helikopter! Ett mer givet köp var längesedan jag stötte på. Har dock ej öppnat och provat den ännu, men det lovar jag att visa mer av.

    Det blir lite lägre tempo här på bloggen under sommaren som ni kanske märkt, nu med semestertider och allt. Men jag försvinner inte helt, det vore ju tråkigt.

    In och följ Spelbloggen på Facebook så missar du aldrig ett inlägg, där kan du även kommentera inläggen.