Fortnite kan vara på g till Switch

Blogg

Epic Games omåttligt populära spel Fortnite ryktas nu alltså vara på gång till Nintendo Switch, om man ska tro källan som går under namnet LeakyPandy på Twitter. Personerna bakom kontot har tidigare varit duktiga med spelrykten som visats sig stämma så de kanske är något på spåret här.

Att Fortnite ska komma till Switch är ju inte så oväntat egentligen, men det är ju alltid intressant när det kommer information som pekar åt det hållet. Enligt LeakyPandy skulle versionen till Switch i så fall även innehålla en hel del exklusivt material och möjligtvis ha stöd för crossplay, så man kan spela mot folk på andra konsoler. Exklusivt material i form av accessoarer och outfits á la Nintendo som typ Mario-hatt, Link-tunika och Yoshi-ägg tror jag absolut på i så fall. Likt det innehåll som Rocket League fick till Switch.

Nu bör man ju absolut ta det här med en nypa salt som sagt. Vi får helt enkelt se vad Epic Games och Nintendo själva säger den närmsta tiden. Kanske att vi får se något på E3 i sommar? Där lär vi ju få se en hel del andra battle royale-spel i allmänhet om inte annat. Vad tror ni om Fortnite till Switch?