Trailer för filmen Sonic The Hedgehog är äntligen(?) här

Blogg

Länge har vi väntat, och antagligen bävat för den här dagen. Nyfikenheten kring Sonics utseende i den kommande storfilmen Sonic The Hedgehog har väckt både frågetecken, diskussioner och ren avsky. Än så länge har allt baserats på affischer och läckt artwork. Nu har dock den officiella trailern släppts och vi får nu äntligen se hur det hela faktiskt ser ut.

Det är tyvärr ingen ingen rolig historia att se på. Jag kan verkligen inte släppa hur man misslyckas så fatalt med att återskapa en så ikonisk look som Sonic ändå besitter. Till och med Sonics skapare har gått ut med att han inte uppskattar karaktärens nya look. Det är så många fel att det inte går att vara annat än förvånad. Proportionerna, ögonen, händerna, pälsen, tänderna(!) och så vidare. Det är närmast provocerande dåligt. Sedan är jag samtidigt personligen svag för Jim Carrey efter att ha växt upp med Ace Ventura och alla andra karaktärer han spelat genom åren, så jag kan inte låta bli att dra på smilbanden när han glider in som Dr. Robotnik/Eggman. Men i helhet, nej tack. Jag förstår verkligen inte. Kika in trailern här nedan och se för dig själv.

    Sonic The Hedgehog har premiär i november i år.

    Vad tror du om det här? Får trailern tumme upp? Gillar du vad du ser? In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!