Första bilderna på nya Mario Kart Hot Wheels

Blogg

Nintendo och Hot Wheels har samarbetat tidigare och släppt kollektioner med bilar där vi återfinner de bekanta figurerna från Nintendos värld, och förra året fick vi reda på att samarbetet skulle utöka och att nya kollektioner är på väg. Nu har de båda företagen presenterat vad som kommer härnäst. I ett färsk pressmeddelande som släpptes i dagarna presenteras ett gäng nya leksaker. Den här gången kommer det hela bundles inklusive banor.

Den nya kollektionen släpps nu i juni och Hot Wheels säger att den är world wide, vilket innebär att vi bör kunna se dessa även i svenska butiker. I alla fall delar av kollektionen. Först ut ur gänget när det kommer till bilar är Mario, Luigi, Yoshi och Bowser som kommer finnas tillgängliga vid release. Vid ett senare tillfälle kommer Princess Peach, Koopa Troopa och Toad. Till detta släpps då också tre set med banor med inspiration från Mario Kart. Den stora Mario Kart Circuit Track Set, med de mindre Thwomp Ruins Track Set och Piranha Plant Slide Track Set. Alla dessa tre går dessutom att bygga ihop till en stor enhet.

    Det här ser ut att vara rejäla grejer, så se till att göra plats om ni siktar på att köpa alla delarna. När man var mindre och hade bilbana hemma gick den ju oftast att skjuta in under sängen, Mario Kart Hot Wheels blir nog svårare att förvara. Själv kommer jag nöja mig med att köpa den nya Yoshi-bilen.

    Den här kollektionen släpps som sagt nu i dagarna i USA, till att börja med. Release till resten av världen ska komma inom kort. Hot Wheels kommer befinna sig på San Diego Comic Con i sommar så kanske att det kommer mer info där.

    In och följ Spelbloggen på Facebook och kommentera där!